Videoclipuri gratuite

VIDEO: Cum să faci videoclipuri gratuite – Bob Baker

Videoclipuri gratuite pentru artiștii care și-au luat cariera în mâinile proprii, iată un filmuleț realizat de Bob Baker, celebrul om de marketing:

Bob Baker folosește Picasa de la Google în această filmare, un soft de organizare și editare a fotografiilor de pe computer. Personal folosesc Picasa de mulți ani, nu-mi place deloc iPhoto [pe Apple]. Folosesc editările simple de acolo și astfel nu mai trebuie să cumpăr Photoshop sau alt program de editare complex. Fiind un produs Google legătura cu Google Plus și GMail este foarte rapidă.

Videoclipuri gratuite pentru artisti

Picasa are și un site în care salvezi și organizezi fotografii, pe care apoi le poți folosi pe blog sau Facebook – PicasaWeb.Google.com. Un fel de Flickr mai puțin cunoscut, legat de contul tău GMail.

Atenție: vorbim despre un soft GRATUIT cu care poți edita, tăia, cosmetiza [prin filtre gata făcute sau realizate de tine], organiza și salva fotografii. În plus, așa cum vedem și în filmarea de mai sus, Picasa te ajută să faci mici slideshow-uri cu muzică într-un mod foarte ușor. Adică mici videoclipuri gata de pus pe YouTube!

Un exemplu de montaj realizat de mine în câteva minute vedeți aici.

Alte servicii pentru videoclipuri gratuite:

Animoto
Toufee
Slide.ly

Ce alt software gratuit pentru crearea de slideshow-uri cunoașteți?

Via Bob Baker