Matinalii Radio21

RADIO: Hi-Q la Matinalul Radio 21

Mâine dimineață [luni, 18 martie 2013] mergem să râdem Am fost la Radio21 cu Matinalii 21: Manuel, Anca, Andi și Orlando.

Hi-Q Radio21

Ce va face Hi-Q acolo, nobody knows! Dar probabil că 60 de minute vor fi prea puține pentru noi, ca de obicei :-)

LATER EDIT:

“Lucram la aparitii, la muzica, la imagine. De ceva vreme, din pacate, modelele tinerilor sunt Bianca Dragusanu, Becali, Guta. Insa, putem face o schimbare, schimband balanta, ca alternative exista”, a spus Mihai.

“DESCOPERA-TI VISUL, STUDIAZA-TI VISUL, EXERSEAZA; FIXEAZA-TI OBIECTIVELE! E tot ce trebuie sa faci la 16 ani sa iei deciziile corecte in viata”, a adaugat tanarul deputat.

“Suntem prezenti pe retelele sociale, avem concerte, ne pregatim sa mergem si la TV, dar e important pentru noi sa nu ne asociem cu emisiuni tabloide”, a completat Florin Grozea.

“Trupa HI-Q nu e formata doar din noi, avem o multime de oameni buni alaturi. Suntem o mica familie. Familia e extreme de importanta. Ma bucur pentru familia mea, sunt fericita ca am crescut un copil frumos, ca am o familie, ca am muzica, ma bucur ca avem concerte. Si cred ca tinerii ca noi isi pot educa frumos copiii pentru ca generatia lor, la 16 ani, sa arate sis a gandeasca altfel”, a declarat Dana Nalbaru.

Uite cum a fost… via Radio21.ro: