Twitter Music Login Beta

ONLINE: Twitter Music s-a lansat în variantă beta

Mai multe surse din Statele Unite anunță lansarea noului serviciu online Twitter Music. Sau, mai corect: Twitter #Music.

Deocamdată pe pagina Music.Twitter.com poți vedea doar mesajul “Coming soon” dar se spune că noul serviciu va fi susținut de nume mari din muzică și televiziune.

Twitter Music Login Beta

Încă de acum o lună Twitter dădea semne că vrea să se implice în muzica online prin cumpărarea unui site de streaming audio destul de cunoscut: WeAreHunted.

Ce spuneam acum o lună despre intenția site-ului de micro-blogging:

Este neclar deocamdată dacă celebrul site de socializare vrea să intre în domeniul muzical și să concureze cu vedetele serviciilor de muzică [Pandora, Spotify, Deezer, Grooveshark] sau este doar o opțiune care va îmbogăți experienața de pe site. Deocamdată Twitter se remarcă prin simplitatea folosirii și design-ul aerisit [în comparație cu Facebook], personal nu aș vrea ca feed-ul de știri și noutăți să fie prea încărcat. De asemenea, dacă Twitter vrea să se ia la trântă cu site-urile de muzică în streaming trebuie să facă contracte cu marile case de discuri… fără de care nimic nu “mișcă” în mediul online.

Cei din echipa WeAreHunted s-au specializat în căutarea de muzică pe Internet pentru a descoperi cei mai relevanți artiști ai momentului [cei mai discutați, cei mai ascultați, cei mai promovați]. Ei spun: “Este evident că Twitter-ul și muzica merg bine împreună. Fanii se duc pe Twitter să descopere muzică nouă și să interacționeze între ei și cu artiștii lor preferați”.