Topspin Media account artist

TV: MTV și Topspin Media pornesc un nou program pentru artiștii independenți

Cum ajung artiștii pe posturile MTV din întreaga lume, pentru a se promova în peste 100 de milioane de case și în fața a peste 165 de milioane de oameni online? Sunt aleși de o mare casă de discuri din Statele Unite și primesc bugete de zeci de milioane de dolari pe an pentru promovare… :-)

Sau apelează la programul de promovare lansat săptămâna asta de MTV alături de Topspin Media [agenția de promovare online fondată de Ian Rogers – fostul director Yahoo!Music și actualul colaborator al lui Dr.Dre pentru noul lui serviciu de muzică online]

MTV pentru artistii independentiProgramul susținut de Topspin Media este un mix între promovare online și oportunități de difuzare pe TV. Iată cum arată un cont de artist, veți observa că seamănă mult cu SoundCloud sau ReverbNation [două servicii online pentru artiști pe care vi le recomand]. Sau cu vechiul MySpace Music [care arăta mai urât dar parcă era mai folositor pentru artiștii independenți decât actualul site].

Topspin Media account artist

Topspin Media a pornit ca o agenție dedicată marilor artiști de top, precum Eminem, Linkin Park, Maroon 5, Paul McCartney, Kanye West în anul 2007. Ca un fel de agenție de publicitate dedicată mediului online și caselor de discuri, deci o afacere cu circuit închis. În ultimul an am văzut că Ian Rogers a reușit să lanseze servicii în afară Statelor Unite și pentru artiști mai puțin cunoscuți, semn că serviciile vor ajunge ușor-ușor la toți artiștii. Iată că parteneriatul cu rețeaua MTV face ca pachetele care erau la început dedicate doar vedetelor internaționale să ajungă practic la orice artist! Adică un fel de ReverbNation făcut de sus în jos, de la artiștii de top spre artiștii independenți.

Mai multe detalii despre oportunitățile online oferite artiștilor de MTV și Topspin Media găsiți în comunicatul de presă oficial.

———————————————————

Vă amintesc că puteți citi despre cele mai bune instrumente online pentru artiști în noua mea carte “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură” – din luna Mai în toate librăriile.