ICEEfest Stars and Internet

CONCURS: Câștigă 5 invitații la ICEEfest – cel mai tare festival de New Media din România

Vă anunț că am fost invitat ca speaker în panelul 11 intitulat Stars & Internet din prima zi ICEEFest 2013, alături de Horia Brenciu, Marius Moga, Delia Matache, Dan Bulucea [General Manager Google România], Serhad Bolukcu [CEE Market Manager Facebook]. Discuțiile vor fi moderate de celebrul realizator de televiziune și A-List Blogger Cabral Ibacka.

ICEEfest Stars and Internet

ICEEfest este locul unde, timp de două zile toți giganții Internetului european se vor întâlni pentru a discuta despre online, New Media, mobile & digital. Adică oameni tari de la Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPal, Microsoft până la BBC sau HBO, continuând cu reprezentanți de vârf ai unor grupuri de comunicare majore din lume, precum Saatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi și alții.

O atenție specială va primi zona dedicată jocurilor și internetului mobil, printre speakerii confirmați fiind deja reprezentanți ai Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

ICEEfest este așadar cel mai important eveniment despre Internet din România și trebuie să fiți prezenți acolo pe 6-7 Iunie, la Băneasa Shopping City!

Și pentru că vreau să ne vedem și live, nu doar pe blog, pun la bătaie 5 invitații pentru acest panel din prima zi de festival.

Iar pentru că sunt generos astăzi :-) măresc oferta: invitațiile vor fi valabile la IAB Awards și la petrecerea de la Casa Vernescu oferită de HBO Go. Vedeți programul complet acestei prime seri aici. Mai multe informații despre festival găsiți în articolul de pe ZF.ro

Ziua 1 ICEE Fest 2013

Așadar: primele 5 comentarii la acest articol primesc câte o invitație la ICEEfest 2013!

Start!