Concert Hi-Q la Brasov

CONCERT: Hi-Q cântă la Brașov pentru Teo

Miercuri, 26 iunie, trupa Hi-Q revine în orașul nostru natal pentru un concert umanitar de strângere de fonduri pentru un brașovean de-al nostru: Teo.

Gal Alexandru Theodor a fost diagnosticat la 4 ani cu Neutropenia Congenitala Severa Sindromul Kostmann! Sindromul Kostmann este o boală foarte rară ce NU permite organismului abilitatea de a şti să producă neutrofile şi să lupte împotriva bacteriilor şi virusurilor.

Concertul se ține la Reduta și începe la ora 18:00. Biletul de intrare este de 20 RON și toate încasările se duc la Teo. Așa că vii să te distrezi, să cânți, să dansezi, dar și pentru a face o faptă bună!

Concert Hi-Q la Brasov

“Eu am ajuns la varsta de 16 ani si am realizat ca sunt un supravieţuitor şi că am reuşit să mă încadrez în societate fără probleme (ca şi un copil normal), am noroc că mama mea e psiholog şi a căutat în permanenţă soluţii decente pentru toate situaţiile plăcute sau neplăcute, inclusiv integrarea mea în societate, eu nu am putut frecventa până în clasa I nici un fel de colectiv, am fost in permanenţă bolnav.
Intradevăr eu am pierdut o parte din copilărie, să spun aşa, în acel Spital de Copii din Braşov. Am ajuns să îi urăsc pe doctori pentru ca sunt ,,chinuit” în spital,dar am ajuns să apreciez eforturile lor de a mă ţine în viaţă! Mă bucur de fiecare clipă şi încerc să fiu bucuros că doctorii nu imi vor nici mie şi nici altora răul.
După aceste experienţe eu am învăţat că sunt oameni cu suferinţe mult mai mari decât ale mele. Viaţa mea este într-o continuă schimbare.
Indiferent de situaţie recomand oricărui copil sau adult să se bucure că e sănătos, pe ceilalţi să înveţe să fie fericiţi cu ce au.
Mulţumesc că aţi cititi acest text.”

Mai multe detalii despre cazul lui Teo găsiți pe blogul lui.