Hi-Q In tara minunilor

MUSIC: Hi-Q – generic In Tara Minunilor

La cererea publicului :-) iată varianta completă a genericului nostru de emisiune:

Sau varianta audio la calitate maximă via SoundCloud:

Trupa Hi-Q lansează pe 31 octombrie „În ţara minunilor”, un program de divertisment care se va difuza în fiecare joi, de la ora 20.10, la TVR 2. În ţara minunilor este o coproducţie TVR şi Indie Studio şi spune poveştile de succes ale unor oameni deosebiţi, cunoscuţi dar şi mai puţin cunoscuţi, ale căror realizări pot fi un exemplu pentru ceilalţi.

Cei de la Hi-Q vor aduce săptămânal telespectatorilor poveşti în care personaje sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale.

De ce sunt atât de importante poveştile din Ţara Minunilor? „Poveştile de viaţă ale unor oameni pot inspira şi ajuta persoanele de lângă ei. Sunt bucuroasă că am ocazia de a fi parte a unui proiect atât de frumos, că-i pot cunoaşte îndeaproape pe cei care şi-au schimbat destinul şi care pot fi un exemplu de putere şi bunătate pentru oricine. Sunt sigură că voi avea multe de învăţat şi abia aştept să intru, alături de colegii mei de la Hi-Q, Mihai şi Florin, în ţara minunilor “, spune Dana Nălbaru.

Fiecare ediţie va conţine câteva astfel de poveşti de succes şi mai multe momente muzicale, asigurate de Hi-Q şi de invitaţii lor.

Muzică: Florin Grozea, Dana Nălbaru, Mac Aciobăniței
Text: Florin Grozea, Dana Nălbaru

În Țara Minunilor

Refren:
Ooo, nimic nu ne oprește
Când lumea ne zâmbește
Ooo, hai spune tuturor…
Da, da, da!
E țara minunilor!

Florin:
De azi iau gașca să vină cu mine
De azi vă spun din nou că totul va fi bine
De azi cred iar în fețe luminoase
În oameni buni și-n poveștile frumoase

Mihai:
De azi te chem să vii iar lângă mine
De astazi serile vor fi iar mai senine
De azi cred iar în zile luminoase
În oamenii buni și-n visele frumoase