Hi-Q poate m-ai iubit

TV: Shift feat Florin si Dana (Hi-Q) – Sus pe toc

Shift e sus pe toc alături de noi! :-) Unul dintre momentele muzicale live din emisiunea “În Țara Minunilor” de joi, 5 decembrie 2013, ora 20:10.

Neapărat să vă uitați la emisiune pentru că avem niște subiecte inedite și niște invitați tari de tot!

Pe lângă Shift, și Elena Gheorghe cântă în duet una dintre piesele care a urcat în topurile de radio din ultima perioadă: melodia “Ecou” va fi interpretată de Elena alături de Florin, care va încerca să afle în ce proiecte este implicată cântăreaţa în această perioadă. Şi Mamasita vine joia aceasta „În Ţara Minunilor”, cu piesa “Făt Frumos”, iar trupa Hi-Q interpretează cel de-al treilea single lansat în 3 săptămâni – “Carusel”.

Luminiţa Corneanu şi Teodor Pricop, care fac parte din redacţia “Bună dimineaţa, Bucureşti”, povestesc joi cum s-a născut ideea acestei publicaţii care le aduce cititorilor subiecte relevante, specifice vieţii bucureştene.

Telespectatorii vor afla joi şi cum reuşesc o româncă şi un britanic să le găsească familii câinilor fără stăpân din România. Maria Tudor din România și Bagdat Oz din Marea Britanie iau câini din România şi îi dau spre adopție în Marea Britanie. Invitatul special al ediţiei este Biţă maidanezul, unul dintre sufletele care aşteaptă în adăpost o şansă reală de a se bucura de viaţă.

Umorul rămâne la cote maxime, cu un invitat care a devenit vedetă pe YouTube – videobloggerul Zmenta, şi echipa de la Times New Roman, reprezentată joi de Ovi şi de Ionuţ.

Emisiunea poate fi urmărită și online pe www.tvrplus.ro