Phablet dual sim Serioux

CONCURS: Castiga un phablet dual sim Serioux Symbiosis

Hai să vă mulțumesc încă o dată că citiți acest blog de 8 ani cu un cadou: un phablet dual sim Serioux Symbiosis!

Acest gadget a fost lansat luna asta pe piața din România, deci puteți câștiga un produs foarte nou, actual, performant! Cine nu are nevoie de un smartphone nou? :-)

Serioux Symbiosis

Detalii tehnice despre acest phablet dual sim Serioux Symbiosis găsiți aici.

Ce este un phablet? Un smartphone mai mare, o tabletă mai mică. Tendința pieței de telefoane mobile este de a mări ecranele la fiecare 6 luni, așa că acest phablet de 6 inch respectă moda din domeniul smartphone-urilor.

Cum este Serioux Symbiosis? Am testat acest phablet mai mult de o lună și pot să vă spun câteva lucruri din folosirea lui, în plus față de detaliile tehnice pe care le puteți afla de aici.

Phablet dual sim Serioux

Primul lucru care mi-a plăcut la phablet dual sim este ecranul mare și luminos. Din prima zi m-am gândit că acumulatorul se va termina rapid datorită luminozității și dimensiunii acestui ecran, dar nu a fost așa! Am putut folosi phablet-ul o zi întreagă, la fel cum se întâmplă și cu alte smartphone-uri [cu ecrane mai mici].

De asemenea mi-a plăcut din start faptul că Serioux Symbiosis este Dual SIM – poți folosi în același timp două SIM-uri [adică două numere de telefon, care sunt de obicei de la două companii]. Majoritatea prietenilor mei au două sau mai multe telefoane, în general un telefon personal cu care vorbesc cu familia și prietenii, și un telefon primit de la companie. Este greu să renunți la numărul tău personal când primești un număr de la serviciu, dar e greu de asemenea să porți două telefoane cu tine mereu!

Telefoanele mobile cu Dual SIM rezolvă această problemă. Acest phablet dual sim Serioux duce mai departe conceptul oferindu-ți posibilitatea de a atașa fiecărui număr de telefon din agendă [sau măcar a celor mai folosite numere] la un SIM sau altul. Astfel încât să poți suna automat familia folosind abonamentul pentru familie și colegii folosind abonamentul de la serviciu.

Serioux Dual Sim

Așadar cum poți câștiga gadget-ul pe care l-am testat și eu?

Câștigă un phablet dual sim Serioux Symbiosis!

Scrie un comentariu de minim 5 fraze în care să-mi povestești de ce meriți acest phablet Serioux! Pe cine suni de obicei? Care sunt aplicațiile tale preferate? Cum te încurcai cu două telefoane? Ce amintiri plăcute/neplăcute/spectaculoase ai legate de telefoanele mobile mai vechi? Fii creativ, fii original, fii amuzant!

Concursul se încheie joi, 7 martie 2014, la ora 12:00. Vineri voi anunța câștigătorul cu un articol pe blog.

Atenție: scrie corect și complet numele și adresa ta de email pentru a putea să te anunț dacă ai câștigat acest phablet dual sim Serioux!

Succes tuturor!

Later edit: Am ales câștigătorul, numele lui îl afli aici.