BESTFEST 2012 DAY 1

OFFLINE: Sunt speaker la Impact Hub

Ce e mai bine decât să fii invitat la o conferință într-o anume zi? Să fii invitat la două conferințe în aceeași zi! :-)

Miercuri la prânz ne vedem la PR Forum 2014 iar pe seară [26 martie 2014, ora 19:00] ne vedem la Impact Hub pentru evenimentul Lumea SEO PPC dedicat Industrie Muzicale.

Impact Hub este chiar în piața Unirii, lângă Hanu lui Manuc. Mai exact pe str. Halelor nr.5 et.2.

Și mai exact:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită miercuri, 26 martie 2014, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, la o ediție specială Lumea SEO PPC. Invitații acestei ediți, Alexandru Negrea, Florin Grozea și Adrian Bucurei, ne vor vorbi despre evoluția evoluția strategiilor de marketing online în industria muzica din România.

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul “lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile.

Elevii și studenții sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (SRL, PFA, SA), putem face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Mai multe detalii despre eveniment citiți aici.

Impact Hub arată superb, merită să veniți să-l vedeți miercuri seară sau în oricare altă zi! Iată cum arată sala în care vom vorbi despre promovarea online în industria muzicală:

Impact Hub

Hai să ne vedem miercuri seară!!