Dynacord Music School

OFFLINE: Cursuri de muzică Dynacord

Am o veste bună pentru pasionații de muzică: Dynacord Music School începe o nouă serie de cursuri de muzică pentru instrumentiști și tehnicieni! Dynacord Music School

Chiar azi m-a sunat cineva care, descoperind articolul meu despre programe de realizat muzica pe calculator, voia să știe mai multe despre instrumente, inginerie de sunet, producție muzicală.

Vă recomand să intrați pe pagina oficială și să aflați mai multe despre această școală de muzică.

Începând din data de 3 IULIE, Dynacord Music School a pregătit cursuri de chitară, chitară bass, tobe pian. De asemenea, am pregătit și un curs special de inginerie de sunet și lumini. După susținerea examenului final, cursanții vor avea posibilitatea de a-și continua cursurile în Germania, la fabrica Dynacord. Sună bine, nu?

Printre profesorii Dynacord se numără Rareș Totu, Vali Vătuiu, Andraș. În timp ce Rareș Totu a concertat pe aceeași scenă cu nume celebre ale muzicii rock ca Uriah Heep, Vali Vătuiu a urcat pe scenă alături de Albano, Paula Seling, Monica Anghel s.a. Alături de alţi aşi ai muzicii, Rareşi şi Vali au venit la Dynacord Music School pentru a-ţi deschide ţie uşile spre profesionalism.

Cursurile reprezintă mai mult decât un mod nou de a-ți petrece timpul liber acumulând informații noi.