3SE

LIVE: 3 Sud Est – Concertul Emotii 2014 (inregistrare completa pe YouTube)

Tot concertul 3 Sud Est de la Sala Palatului din 9 Mai 2014 pe YouTube! 3 Sud Est

Multe amintiri frumoase s-au născut în mine privind acest concert și ascultând atâtea melodii care mi-au marcat copilăria. Și nu doar copilăria, ci și toată cariera muzicală, pentru că trupa 3SE a fost mereu urmărită, invidiată, respectată. Nu doar pentru că făceau melodii frumoase, dar și pentru inovațiile pe care le-au adus: dansatori, costume, videoclipuri cu extratereștrii :-)

“Noapte după noapte plâng după ochii tăi, noapte după noapte te visez”

Enjoy!

O mică amintire legată de 3 Sud Est:

Țin minte că am fost singur la lansarea single-ului “Te-aștept să vii” prin 2001. Hi-Q era deja o trupă foarte cunoscută datorită emisiunilor Antena1 de la Costinești și de la Azuga. Dar noi trei eram mai mult prezentatori TV decât artiști, pentru că nu avusesem niciun hit mare după “Totul va fi bine” din 1999.

Lansarea noului single 3SE s-a făcut în Club Maxx, pe atunci cel mai tare club din Regie.

Când am auzit prima dată “Te-aștept să vii” am fost impresionat și inspirat în același timp. Piesa avea un ritm genial, cu elemente Garage / 2STEP cum auzeam la englezi în underground, un bridge dulce de tot cântat de Negrutzu, un refren simplu și genial în același timp, o linie de bas care rupea boxele din club.

Întors de la lansarea din Club Maxx, singur în camera mea din Tineretului, pe întuneric, mă gândeam că vreau să fac și la Hi-Q o muzică atât de puternică. M-am pus la clapă și am compus instrumentalul piesei “Cât te iubeam”, care urma să fie relansarea noastră în muzică și practic primul hit național al trupei Hi-Q. [Piesa a fost scrisă împreună cu Bobby Stoica de la Voltaj care a semnat și producția muzicală]

Istorie!