OFFLINE: Cupa Agentiilor la Karaoke

Cat Music organizează și anul acesta Cupa Agentiilor la Karaoke.

Până la 1 septembrie asteptăm înscrieri în competiția dedicată publicitarilor cu ureche muzicală și o pasiune pentru a se auzi cântând. Ne gândim la cei care văd în orice obiect un microfon de scenă și care vor să înlocuiască covorașul de baie cu covorul roșu. Cat Music este naming partner al evenimentului, aducând mai multe vedete din portofoliu care vor cânta împreună cu publicitarii participanți. De asemenea, MC-ul Cupei Agentiilor la Karaoke by Cat Music va fi CRBL. Evenimentul este susținut de Blue Air, care propune o probă specială și premii pentru participanți.

Taxa de înscriere este de 200 euro / echipă.

Cupa Agentiilor la Karaoke

Evenimentul va avea loc pe 23 – 25 septembrie, seara. Fiecare echipă înscrisă va avea 3 urcări pe scenă și va parcurge 3 probe muzicale. Nu toți membrii echipei trebuie să participe la fiecare probă, dar fiecare membru al echipei va trebui să urce cel puțin o dată pe scenă.

I. Proba melodiei echipei – probă vocală pregătită integral dinainte de competiție, cu negativ și/sau cu instrumente proprii, aduse și instalate de echipă;

II. Proba Cat Music. Echipele participante vor alege o singură piesă dintre cele 38 de melodii selectate din repertoriul artiștilor Cat Music participanți (Delia, Elena Gheorghe, What’s Up, Voltaj, Cabron, Giulia, Smiley, Shift sau Mandinga) și o vor interpreta alături de artistul ales;

III. Proba pe un brief live – o provocare trasă la sorți, la eveniment, de la care echipa trebuie să inventeze o poveste pe care să o prezinte și să o ilustreze interpretând pe scenă o melodie alături de trupa de cover-uri Freestay. Exemplu de provocare: Agenția ta tocmai a câștigat un cont mișto, alege o melodie prin care sărbătorești victoria. Participanții vor alege una dintre cele 87 de melodii din repertoriul trupei Freestay.

Agențiile vor putea alege melodiile după finalizarea înscrierii la eveniment.

Pentru proba Cat Music, fiecare dintre artiștii invitați poate fi ales de cel mult 3 ori ca partener de scenă, după principiul primului venit.

Mai multe detalii despre Cupa Agentiilor la Karaoke aici.