INTERVIU: Florin Grozea – despre retragerea Hi-Q si alte detalii “savuroase”

Am dat un interviu pentru Ziare.com pe care vă invit să-l citiți aici:

Dupa 18 ani de povesti savuroase si clipe minunate sau mai grele alaturi de oameni precum Dan Badea, Dan Popi, Marius Moga, Bobby Stoica, Gabi Huiban sau Victor Solomon ce simtiti? “Totul va fi bine”?

Privesc în urmă și regret foarte puține! Poate am țipat la un om fără ca acesta să fi greșit, poate am închis ochii uneori la o nedreptate, poate am fost comod uneori… Dar în general am făcut totul cu pasiune, cu determinare, cu iubire pentru muzică și pentru oameni. Este incredibil câte lucruri au reușit să facă doi puștani (Mihai și Florin) și un vis! Sunt recunoscător tuturor oamenilor care au pus umărul la visul nostru. Promisiunea cu care ne-am lansat (“Totul va fi bine!”) s-a materializat zi de zi, concert de concert, hit de hit.

Ați plecat de tot din muzică? Sau rămâneți în industria muzicală?

Agenția digitală Hit Yourself Consulting (www.HYC.ro) lucrează cu artiști, deci practic nu am plecat nicăieri, doar că nu mai cânt pe scenă. Dar în continuare compun muzică, promovez artiști și trupe, fac campanii pentru artiști. Unul dintre artiștii pe care îl promovăm online chiar mi-a cerut ajutorul la producerea unor melodii, am spus DA instantaneu!

Carieră solo? Sau e prea târziu?

Ha ha, am 34 de ani, abia am început! Nu e niciodată târziu pentru o carieră solo… Horia Brenciu și-a lansat primul album la 35 de ani și uite ce succes are acum!

Articolul Ziare.com complet aici.