OFFLINE: Buzz Camp 2015

Îmi face plăcere să vorbesc aici pe blog despre evenimentele frumoase cu tineri frumoși [repetiție voită, ca să înțelegeți mesajul].

Evenimentul despre care vreau să scriu astăzi se numește Buzz Camp și are loc în 8 orașe din țară: București, Iași, Cluj, Timișoara, Bacău, Brașov, Ploiești și Sibiu.

Buzz Camp București se organizează anul acesta în perioada 23-27 martie. Evenimentul se ține la Capital Plaza, hotelul acela superb de pe Bd. Iancu de Hunedoara, în apropriere de Piața Victoria.

Citez de pe site-ul oficial BuzzCamp.ro:

Ce este BuzzCamp?

Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BuzzCamp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM!

Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BuzzCamp te aduce in fata unor speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internationala.

Fiecare zi a evenimentului este dedicată unei teme distincte, conform acestui plan:

Teme:
23 martie: Eşecul – prima lecţie de (auto) motivare
24 martie: Social media – always on top?
25 martie: Planifici pe termen lung sau acţionezi acum?
26 martie: Noroc vs. oportunitate
27 martie: Am reuşit. Cum îmi păstrez motivaţia?

Printre campaniile care vor fi prezente la acest eveniment menționez Mercedes, Ernst&Young, Accenture, Pepsi, Lidl, HP, KPMG.

Vor fi și speakeri interesanți, ca să fie meniul complet: Camelia Sucu, Grigore Lese, Alexandru Negrea, Cristina Bazavan, Mihaela Feodorof, Vlad Tausance, Cristi Dorombach, Alina Ularu, Dan Bulucea.

Buzz Camp 2015

Înscrierile se pot face aici. Recomand!