bloguri

BLOG: Articole pe care le recomand – 17 martie 2015

Scot la lumină pentru voi o parte dintre link-urile salvate de mine în ultimele săptămâni, sper să găsiți articole interesante:

Cristian ne povestește despre Self Publishing, o soluție românească pentru autorii de cărți care vor să ocolească editurile “clasice” și să lanseze cărțile în regie proprie: Cum îți publici cărțile fentând editurile.

Digital Music News anunță transformarea/evoluția celebrului portal de muzică electronică Beatport într-un serviciu de streaming online, fostul site dedicat producătorilor muzicali fiind mutat sub brand-ul Beatport PRO: Free streaming audio services.

Dan face recenzia filmului “Whiplash” despre care a prezis că va lua niște Oscar-uri: Whiplash.

Pagina de Media ne-a anunțat că Ana Maria Caia se implică în conținutul editorial și managementul revistei “Șapte Seri”, începând din luna martie: Noul redactor-șef “Șapte Seri”.

Costin este [și ne ține] la curent cu trend-urile din industria digitală: Prima campanie Tinder în România.

Feeder a făcut o listă a celor mai tari evenimente muzicale din Europa, în caz că vă faceți planuri de vacanță deja: 10 Festivaluri europene pentru 2015.

Tudor vorbește pe blog despre Monica Macovei, religia în școli, petițiile online și… relevanța rețelelor sociale.

Dan scrie un articol serios rău de tot :-) despre arestările din politica românească: Gândurile care mă trec știind că Elena Udrea este în arest.

Sunt multe articole în presa internațională care critică decizia judecătorilor în cazul “Blurred line” Pharrell Williams & Robert Ticke vs Gaye Family, dar acesta este, poate, cel mai simpatic: 22 de melodii care se seamănă mult mai mult între ele și totuși nu sunt plagiate.

YouTube se mișcă bine în domeniul muzicii digitale, chiar săptămâna asta am mai primit o veste de la ei: YouTube for Artists.

Vă las cu clipurile de prezentare de la YouTube for Artists:

Foto: ShutterStock.com