OFFLINE: Cinema 4DX e mai aproape de roller-coaster decât de cinematograf

Am fost invitat vineri dimineață la un test cu noul sistem de Cinema 4DX în Cinema City din Mega Mall Pantelimon. Experiența a fost cu atât mai interesantă cu cât grupul ales de cei de la agenția de PR a fost format exclusiv de bloggeri pe care îi cunoșteam, în frunte cu amuzantul Cabral Ibacka.

Am văzut mai multe secvențe din filmele care vin în acest format și trebuie să vă spun că am fost impresionat! Eu credeam că scaunul din cinematograf se va mișca un pic stânga-dreapta și atât. Dar nu e așa! Scaunele au un sistem hidraulic foarte performant care permit mișcări în toate cele 3 axe [dreapta-stânga, sus-jos, față-spate] cu o putere impresionantă! Eu asemăn cinema 4DX mai mult cu un roller-coaster multimedia [cum sunt la Disneyland sau Warner Bros Movie World] decât cu un cinematograf ”clasic”.

Sunt curios cum mă voi simți după două ore de film 4DX! Mișcările scaunelor sunt puternice și te solicită serios.

Cam despre asta e vorba:

La Mega Mall poți experimenta primul cinematograf 4DX din România la filme precum ”Mad Max”, ”Jurassic World” sau ”Terminator: Genisys” folosind mai multe simțuri datorită vântului, mișcării scaunelor, fulgerelor, ploii, mirosurilor.

Vă recomand să încercați măcar o dată acest sistem, sunt unele filme care merită mai mult decât văzul și auzul vostru!

Mulțumesc Cinema City și Ran Events.