Despre curaj si gărgăuneală

Frica de moarte… e doar pe locul doi în topul fricilor oamenilor!

Știai?

Frica de a vorbi în public este pe primul loc. Adică majoritatea dintre noi ar prefera să moară decât să ia cuvântul în fața altor oameni. De teamă să nu vorbească prostii și să fie judecat. De teamă să nu se blocheze. De teamă că se face de râs.

Vreau să vorbesc despre CURAJ.

Adolescența este cea mai grea, din acest punct de vedere: frustrările, temerile, răutate colegilor, așteptările părinților și a profesorilor, comparațiile inerente cu frați mai mari și amici mai populari – toate se adună pentru o și mai mare presiune pe tine. Teama devine și mai mare, teama de a ieși din turmă și a vorbi în public despre ce simți, ce crezi și cine ești!

Voi aveați CURAJ să vorbiți în fața clasei când aveați 15-16 ani? Nu doar lecția, ci un speech propriu sau chiar o dezbatere liberă de idei. Aveați curaj să vă recunoașteți PUBLIC sentimentele, slăbiciunile, anxietățile, speranțele, visele?… coșurile, zgârieturile, hainele vechi, pantalonii prea lungi, ghiozdanul mai ieftin, telefonul depășit?…

E momentul să înțelegem cât de curajoasă este Bianca Adam care a dat drumul la camera de filmat la 14 ani (în plină adolescență) și a înfrânt cea mai mare frică a omului: frica de fi respins, de a fi judecat, de a se face de râs.

Unde unii văd ”nimicuri” și acțiuni puerile (precum plimbatul unui pui congelat prin Piața Unirii sau purtatul hainelor pe dos într-un mall) eu văd un om care e mai curajos decât noi toți! Un om care insistă să spună ce simte, insistă să arate că e imperfect, insistă să fie diferit și, poate cel mai important, insistă să ne facă să zâmbim.

Aseară Tequila nu a susținut doar primul ei show offline.

Nu a făcut doar primul spectacol multimedia al unui vlogger român.

Aseară Tequila a arătat copiilor că e OK să spui ce simți, să fi imperfect, să fi diferit și să râzi.

Aseară acestei fete nu i-a fost frică să fie ea însăși, în fața publicului și a lumii întregi.

Iar acesta, dragi prieteni, acesta este adevăratul CURAJ.

Show-ul Tequila ”Gărgăuniada Națională” a fost organizat de Best Music Live Concerts și Hit Yourself la Quantic Club.

Sponsori: Freewheel, Vanz, GifBox, Ruvix.

Parteneri Media: ZU TV, Radio ZU, Off Topic.

Detalii despre spectacol găsiți pe pagina de cumpărare a biletelor – IaBilet.ro