Tequila si fenomenul vloggerilor – In Premiera (Antena3)

”La revedere Elvis Presley, Michael Jackson, Lady Gaga! Azi topul vedetelor și fațadele zgârie-norilor sunt ocupate de vloggeri. Spre ei se îndreaptă atenția fanilor și miliardele companiilor care vor să-și facă publiciate.”

Unii se uită superficial la vloggeri și spun că tinerii aceștia fac ”nimicuri”.

Alții, cum sunt profesioniștii din echipa emisiunii ”În Premieră” au avut răbdarea [și bunul simț] de a urmări mai multe săptămâni cei mai populari vloggeri din România – au fost la filmări, la evenimente, la ședințe de creație. Rezultatul este impresionant.

Este primul docmentar TV românesc care abordează serios acest fenomen al vloggerilor!

Felicitări profesioniștilor care ne-au filmat și care au vrut să afle, cu adevărat, care sunt culisele acestei industrii.

Vă recomand urmăriți măcar secvența de mai jos, e un fragment în care apare Tequila, Florin Grozea și Mikey Hash. Întregul documentar îl găsiți pe site-ul oficial ”În Premieră”.

Vei descoperi cum arată apartamentul Tequilei, acolo unde filmează ea vlogurile. Și vei afla de la ea cum gândește și cum a crescut, atât personal cât și profesional. Și va vorbi de asemenea despre ”Gărgăuniada Națională”, primul show multimedia al unui vlogger român, care se va ține pe 7 decembrie la Quantic Club.