I’ve got my mind set on you

Din doua in doua saptamani, joi dimineata, fac curat. Am facut. Apoi studio, chitari cu Solo si George.

Am descoperit ca Romanian Top Hits, editia 1, se voteaza pe net, la plajaluimaruta.ro si m-am dus si eu pe site sa vad ce si cum! Mi se pare nefericita ideea, e complicat de votat si complicat de ajuns acolo. Dar cred ca Festivalul va fi un succes, nu stiu de ce simt eu asta!

A venit si Silviu pe la 5, dar n-am avut nici un chef de “clape”, asa ca am mai mesterit la intro-ul ala de concert, introducand si vocile trase pe telefon cu o noapte inainte. Cand am crezut ca am putin timp sa scriu niste email-uri importante, era deja 6,30 iar eu trebuia sa fiu la ora 7 la “Jesus Christ Superstar” la Arcub, invitat de niste prieteni mai vechi, care joaca in piesa. Aveam 4 locuri rezervate, dar pana m-am dus sa-l iau pe Staru, pana am parcat, se inchisesera portile, toate locurile fiind ocupate! Wow! M-am simtit prost (ca am intarziat) si bine (ca, iata, teatrul are imens succes) in acelasi timp! Sper sa prind reprezentatia de luni sau cea de miercurea viitoare!

La ora 10,30 am avut o cina de afaceri cu baietii mei cu site-urile, si le-am spus despre planurile mele. Surprinzator, si ei se gandeau la ceva asemanator, asa ca proiectul are mari sanse sa se materializeze pana in toamna… Sunt nerabdator…

Seara m-am dus la o narghilea unde chelnerul s-a purtat ciudat cu mine, si apoi la un rock’n’roll in Music Club, unde am incheiat una dintre cele mai frumoase seri din vara asta!

“I’ve got my mind set on you” – George Harrison

[] [] [].