Vineri>>>Voltaj

In seara asta am avut o intalnire cu band-ul de la ora 19 si credeam ca nu voi ajunge sa vad concertul “Revelator” Voltaj de la Sala Polivalenta. Dar, desi discutia a fost destul de incordata si am intors problema pe toate partile, am reusit sa plec de la MOF Records la 20,30 astfel incat la ora 21, cand Voltaj incepeau recitalul, eu sa fiu deja in sala!

Concertul a inceput ciudat, scena era prost luminata, Bobby avea o singura clapa, luminile din tavan erau inchise. Dupa primele 3 piese Calin si trupa au iesit de pe scena, si toata lumea se intreba oare ce s-a intamplat! Hai sa va spun eu ce se intamplase: investitia de 100 000 de euro in scena si lumini trebuia sa fie comparata cu o scena “normala”! Asa incat, dupa 3 piese, cele doua paralipipede negre pe care Oli (tobosarul) si Bobby (claparu) au cantat, s-au inaltat cu tot cu instrumente si s-au transformat in imense schele pentru lumini si ecrane cu led-uri! Si, deodata, totul arata impresionant!! Greu de descris in cuvinte!

Spectacolul a durat aproape 2 ore, au cantat multe dintre hiturile vechi dar si vreo 7 piese de pe noul album. Lumea a fost de la prima piesa cu mainile pe sus, iar la “Si ce?”, “Patapetine” si “20” a explodat si mai tare!

La concert eram eu cu fratii mei, Mitzah, Staru, ne-am vazut acolo cu Marius Moga si fratele lui, cu Gal, Piciu (manager 3SudEst). Undeva in spate erau si Dan Popi cu familia. Dragos Buliga a fost seful inregistrarilor video ca la toate actiunile video semnate Voltaj.

Cumparati in original albumul “Revelator” – Voltaj, baietii muncesc mult si pun suflet in ceea ce fac! Merita sa le aratam respectul nostru!

“MSD2” – Voltaj

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Voltaj, Revelator, Bucuresti[/tags].