AC/DC goes digital pe Rock Band

Aflăm de pe GamesBlog.ro:

MTV Games si Harmonix anunta cu surle si trambite ca au reusit sa semneze un contrat cu legendarii AC/DC si Columbia Records pentru a putea pune 18 melodii din repertoriu acestora in jocul Rock Band.
Este prima oara cand trupa este de acord ca melodiile lor sa fie distribuite in format digital, ceea ce ne arata puterea pe care o are industria jocurilor in momentul de fata.

Melodiile alese sunt: “Thunderstruck”,”Shoot to Thrill”,”Back in Black”,”Hell Ain’t a Bad Place to Be”,”Heatseeker”,”Fire Your Guns”,”Jailbreak”,”The Jack”,”Dirty Deeds Done Dirt Cheap”,”Moneytalks”,”Hells Bells”,”High Voltage”,”Whole Lotta Rosie”,”You Shook Me All Night Long”,”T.N.T.”,”Let There Be Rock”,”Highway To Hell”,”For Those About to Rock (We Salute You)”

ACDC

Pretul pachetului va costa 30 $ pentru varianta jocului de pe PlayStation 2 si 40 $ pentru varianta de pe PlayStation 3 si Xbox 360.

De ce e importantă ştirea? Pentru că AC/DC nu au muzică în format digital nicăieri pe net. Nici iTunes, nici Amazon, nimic.

Şi iată că legendarii rockeri au ales o metodă din ce în ce mai populară de lansare: jocurile! Mai multe informaţii despre jocurile pe calculator găsiţi zilnic pe GamesBlog.ro

Asta după ce Aerosmith a vândut cu jocul lor “Guitar Hero: Aerosmith” mai mult decât orice album din istoria lor iar Metallica a ales să lanseze noul album inclusiv pe “Guitar Hero: World Tour”.