eOk.ro lansează prima platformă românească de advertising audio online

Sunt foarte entuziasmat! Echipa noastră a lucrat luni întregi pentru a inova din nou.

eOk.ro Logo

Și iată…

Site-ul eOk.ro va lansa săptămâna viitoare prima platformă de reclamă audio pentru streaming-ul online! Sistemul este similar cu cel folosit de regiile online pentru a programa și monetiza bannerele grafice, doar că folosește spoturi audio.

Mai pe scurt: vindem reclamă audio pe widget-uri!

Și sunt multe… Statisticile noastre arată că avem peste 180.000 de widget-uri peste tot pe net! Cum este cel de mai jos cu una dintre cele mai frumoase piese ever:

Aceste mici reclame radio vor fi neintrusive, adică nu te deranjează când asculți albumul preferat :-) Calupurile au maxim 8 secunde, deci nu te aștepta la promo-uri care nu se mai termină exact când ascultai un album Best of Iris… sau Paraziții, sau noul album DJ Project, sau un radio cu Balade.

Mic istoric:
Vara aceasta împlinim trei ani! Am pornit ca o comunitate pentru artiști independenți dar apoi, împreună cu Brainient (kudos to Emi Gal), site-ul a fost re-gândit, re-programat, re-lansat.

Apoi am făcut succes: am lansat în premieră albume tari precum cele ale lui Smiley, Loredana, Direcția 5, Puya, DJ Project. Am lansat unul dintre cele mai de succes virale ale anului, clipul Paraziții ’De ziua ta’ (locul 5 conform ZeList.ro)

Apoi au venit premiile, printre care Premiul pentru Originalitate – Internetics 2008 și Cel mai bun site audio-video – Webstock 2008.