MApN: Afganistan – Clipe de dor (Dor de tine, dor de noi Hi-Q)

Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale a realizat videoclipul „Afganistan – clipe de dor”, având drept coloană sonoră melodia „Dor de tine, dor de noi”, interpretată de trupa Hi-Q.

Filmările videoclipului au fost realizate de directorul de imagine Gabriel Cobasnian, în luna aprilie a.c., alături de militarii Batalionului 21 Manevră Vânători de Munte, dislocaţi în baza militară Lagman – provincia Zabul, Afganistan.

Hi-Q “Dor de tine, dor de noi” (acustic version 2007)
Albumul Best of / Acustic “De 10 ani vă mulțumim!”
(C) (P) 2007 Cat Music

Gabriel Cobasnian a realizat, în ultimii şapte ani, filme de autor cu tematică militară care au fost apreciate atât pe plan naţional, cât şi internaţional, obţinând diverse premii şi menţiuni, printre care Marele premiu pentru filmul „Căzut la datorie”, la Festivalul Internaţional de Film „Eserciti e Popoli” din Bracciano-Italia, 2005.

Ministerul Apărării Naţionale a colaborat la mai multe evenimente, de-a lungul timpului, cu trupa Hi-Q, care a şi susţinut o serie de concerte pentru militarii români aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan, în lunile octombrie şi decembrie 2002, la Kandahar şi Baghram.

Videoclipul poate fi vizionat pe portalul video „Armata TV” la adresa www.mapn.ro/armatatv.