UCMR-ADA – Viva la Revolucion!

Sâmbătă 10 aprilie peste 150 de compozitori, textieri și editori s-au adunat la sediul UCMR-ADA pentru Adunarea Generală anuală.

Probabil știți că zeci de autori din generația tânără s-au adunat într-un protest offline și online împotriva lipsei de transparență a conducerii UCMR-ADA. Citiți articolele de pe blogul colectiv Drepturile.ro

Image and video hosting by TinyPicPentru prima dată în ultimii 10 ani am reușit, împreună cu tinerii autori și conduși de Anca Lupeș și Mihai Sturzu, să arătăm că SE POATE!

Datorită mobilizării atâtor autori tineri am reușit să câștigăm aproape toate modificările pe care le doream și pe care le-am pregătit. Dacă ei n-ar fi înțeles că trebuie să vină la Adunarea Generală și că trebuie să stea uniți, toată campania noastră ar fi fost în van.

Atenție! Punctul 6 din Statut a fost transformat într-un Regulament de Repartiție care va fi discutat și votat într-o altă Adunare Generală! Acel Regulament este cel mai important deci este foarte important să fim prezenți și data viitoare!

Felicitări tuturor!

Așadar, SE POATE!