Blog Infographic

BLOG: Infographic – 7 ani de blogging

Blog Infographic după 7 ani de blogging pe www.floringrozea.com. Vă amintesc că primul articol l-am scris pe 21 iunie 2006, în vremuri străvechi.

Spuneam atunci:

Sunt emotionat ca atunci cand am instalat primul Winamp pe PC-ul meu de acasa si asteptam cu emotie sa se auda ceva in boxe! :-)

E primul meu blog, e o provocare si un exercitiu de sinceritate! Nu cred ca voi scrie zilnic, dar mereu va voi spune ce ma doare si ce am mai facut, pentru ca sunt atras de butoanele acestea negre, si nu am scapare…

Ce mai fac?

De atunci s-au schimbat multe pe Internetul românesc și în cariera mea. Uitându-mă în urmă realizez că blogul m-a disciplinat, m-a ambiționat, m-a introdus într-o altă industrie, dar cel mai important: mi-a dat idei noi! M-a dus pe un alt drum.

Până să vă arăt acest Blog Infographic vreau să vă povestesc un pic despre influența blogului în viața mea.

Blog Infographic

Am lansat propriul meu site de muzică în 2007 pentru că am fost încurajat de cei care îmi citeau blogul și care, pentru prima dată, descopereau omul din spatele imaginii de artist. În primăvara anului 2008 am relansat eOk.ro ca primul site legal de muzică gratuită din România folosindu-mă de vlogging – un serial video zilnic prin care comunicam cu internauții, le ceream sfaturi și explicam ce se întâmplă în spatele cortinei.

Toată România mă cunoștea datorită emisiunilor TV de mare succes și datorită hiturilor Hi-Q, dar corect este să spun: toată România mă vedea. Nu mă cunoștea cu adevărat…

Prin scris mi-am creat un brand propriu și am deschis o ușă către mintea și sufletul meu. Prin blog am cunoscut niște oameni care mi-au devenit prieteni, parteneri și colaboratori. Am dat un refresh carierei muzicale dar și vieții personale! Cu blogul am câștigat bani direct [prin publicitate, articole plătite, link-uri] dar, mai important am câștigat bani indirect!

Citește articolul “Importanța unui blog unui blog în cariera unui artist”

De la blog a pornit ideea de a fi antreprenor online, a consultanței pe drepturi de autor și industrie muzicală. Blogul mi-a dat curajul să scriu prima mea carte [care este de asemenea prima carte de business din industria muzicală românească]. Apoi am pornit HYC – agenția digitală dedicată artiștilor.

După 5555 de articole iată un scurt blog infographic cu câteva statistici și informații!

Blog Infographic

blog infographic 1 blog infographic 2 blog infographic 3 blog infographic 4

Realizat cu Infogr.am