Top 10 articole Zu

BLOG: Top 10 articole pe blogul meu în 2013

Iată un top 10 articole ale anului care tocmai se încheie. O privire retrospectivă care ne arată care sunt temele mele preferate dar și ce fel de public am “crescut” în acești 7 ani de blogging.

Top 10 articole

Google Analytics zice așa:

1. Capul în gură primit zilnic de tinerii artiști

Articol scris după incidentul cu Mihai Pocorschi de la Adunarea Generală UCMR-ADA [Asociația Drepturi de Autor] când compozitorul m-a amenințat cu bătaia în mod repetat, de față cu mai mulți artiști. Articolul a avut mare succes și e bine că a avut succes pentru că astfel presa și publicul a aflat [din nou!] situația absurdă din industria drepturilor de autor din România.

2. Cele mai bune programe pentru muzică

Articol scris în 2010 care încă are mare succes! Se vede că cititorii blogului sunt artiști și compozitori, în special.

Top 10 articole Alexandra

3. Alexandra Stan – Adevărul gol-goluț despre viața ei

Alt articol vechi, din 2012, care și-a păstrat popularitatea și în 2013, mai ales datorită scandalului din primăvară. În articol sunt critic la adresa celor care o atacă pe artistă mai ales prin prisma “adevărului” despre viața ei. Adevăr care face ca povestea succesului ei internațional să fie și mai apreciată, nu invers.

4. Alexandra Stan – Dacă ai nevoie de ajutor suntem aici

Imediat după ce am aflat despre incidentul cu Alexandra am fost surprins să văd opinia publică cum sare pe ea, deși ea era o victimă în acea situație. Mi s-a părut de bun simț să scriu un articol care să ia poziție fermă și care să transmită un mesaj de susținere. M-am bucurat apoi că și alți artiști au ieșit public în apărarea ei!

5. Samsung Galaxy S4 – Pe când în România?

Fan al gadget-urilor, am urmărit mereu noutățile din domeniu. Se pare că sunt mulți fani S4 în România! Noi așteptăm acum Galaxy S5!

6. UCMR-ADA colectează drepturi de autor de pe YouTube

Una dintre veștile cele mai bune din online-ul românesc de anul acesta! Dovadă că scriu laudativ și critic despre aceeași oameni, atunci când e cazul, fără să am resentimente. Acest articol mi-a adus și mai multe invitații la televiziunile de știri.

Top 10 articole Zu

7. Forza ZU – Smiley, Alex Velea, Inna, Andra, Hi-Q și alții

Cel mai mare karaoke în aer liber din România a fost un eveniment foarte bine promovat și foarte popular în această primăvară!

8. Cartea Hit Yourself

Prima carte inspirațională din muzica românească a fost lansată de POLIROM pe 29 mai 2013. Mă bucur că a avut succes, mai ales în industria muzicală, între colegii mei. Această primă carte m-a inspirat să lansez o agenție digitală dedicată artiștilor – Hit Yourself Consulting. Pregătesc o a doua carte pentru 2014, acum că mi-am făcut curaj! :-)

youtube hi-q

9. Hi-Q – Luni (videoclip oficial)

Cel mai nou videoclip al trupei mele preferate a fost lansat în primăvară. Era firesc să fie și Hi-Q în top 10 articole ale lui Florin de la Hi-Q :-)

10. About

Lista top 10 articole se încheie cu o pagină clasică… Lumea vrea să știe cine sunt? Iată cine sunt!

——————————————–

Cât de relevant este acest top 10 articole pentru brandul meu personal?

Se pare că lumea mă vede ca un artist care ia atitudine [1, 3, 4], care se pricepe la industrie muzicală [2, 6, 8] și IT/tech [2, 5]. Blogul este desigur locul unde publicul vine să afle lucruri despre viața mea profesională [7, 8, 9, 10]. E firesc ca articolele care sunt mai acide să fie mai populare, așa că vă invit să citiți și aricolele mai puțin promovate dar mai liniștite – în pagina EDITORIALE.

De asemenea vă invit să vă abonați la blog folosind un cititor RSS [acesta este link-ul] sau să vă abonați prin email [detalii aici].

Vă mulțumesc că citiți acest blog și vă urez un An Nou bun de tot!