Joi>>>De ce imi place “No Need To Argue” Cranberries

Piesa asta vine din trecutul meu indepartat… din liceu (“Andrei Saguna” Brasov) Ma indragostisem de o fata foarte draguta, finuta, tacuta dar foarte simpatica. Parintii nostri se cunosteau, lucrau uneori impreuna, iar eu am observat-o din prima zi (a ei) de liceu, printre “boboace”.

Am fost impreuna, am fost foarte buni prieteni si inainte, si in timp, si dupa ce ne-am despartit. Timpul ne-a alungat care incotro, eu la Bucuresti, ea la Brasov si apoi la Cluj. Vorbim cu o periodicitate de o data pe an :-( dar mereu ne amintim amuzati de clipele acelea, eram doi copii si nu stiam prea multe.

Nu-mi amintesc exact cum a devenit “No Need To Argue” piesa noastra, dar stiu sigur ca ea avea o caseta cu The Cranberries pe care o asculta intr-o disperare iar strofa “And I remember all the things we once shared,/Watching T.V. movies on the living room armchair./But they say it will work out fine./Was it all a waste of time” era cea care ii amintea de noi doi, stand la ea in sufragerie si vorbind despre orice, uitandu-ne la televizor, traind viata.

Acum o saptamana am gasit The Cranberries MTV Unplugged si era acolo si “No Need To Argue”, si mi-am amintit de clipele frumoase, de fata frumoasa, de iubire si prietenie. Coincidenta (?), zilele acelea primesc si un email de la ea, dupa mai mult de  un an de “liniste” din partea ei…

Care a fost melodia ta si a ei? A ta si a lui? Ce v-a legat de melodia aceea?

“No Need To Argue” – The Cranberries (MTV Unplugged)
[tags]Hi-Q, Music, Romania, Brasov[/tags].