OKIAN – librărie online cu cărti în engleză

Site-ul este lansat de un fost coleg de liceu, Tudor Benga. El m-a rugat să încerc noul www.Okian.ro pentru că știa că sunt pasionat de cărți (folosesc Amazon.com și BN.com de vreo 4 ani).

OKIAN se mândrește cu peste 1 milion de cărți în engleză de la 12.000 de edituri. E un început bun și dacă vor reuși să satisfacă nevoile cititorilor români care nu au încredere în Amazon vor avea succes!

Am testat puțin site-ul și am găsit imediat ce am căutat. Prețurile sunt apropiate cu cele de pe Amazon.com, cel puțin la cărțile de care eram eu interesat iar ei promit 2-4 săptămâni la comandă. Două săptămâni ar însemna mai bine decât Amazon (din State) dar patru săptămâni este un timp mediu pentru orice carte comandată pe net.

Un atu este prețul de transport: 5-6 RON prin poștă, 12-13 RON prin curier. Deodată cei 80 $ transportul din State devine un vis urât :-)

Vă propun două cărți importante pe care orice blogger trebuie să le aibă: Naked Conversation (Robert Scoble, Shel Israel) și Long Tail (Chris Anderson). Iar pentru fiecare artist și manager român: The Future of Music (Gerd Leonhard, David Kusek)

Cititorii blogului meu au reducere 10% dacă folosesc unul dintre cele 10 vouchere: OKIAN-S17J3GS7-GROZEA

Aș mai vrea să văd pe OKIAN.ro:
– recomandări
– citate din cărți
– cărți la mâna a doua (link cu ’Ai această carte și vrei s-o vinzi?’)

Au mai scris: Cristi Manafu, Sergiu Biriș, Orlando