Am fost la concertul Smiley din Tribute

Eu stiam formula live cu band a lui Smiley dar pun pariu ca multi dintre voi nu l-ati vazut in concert cu trupa! Si probabil ca nici nu va asteptati sa va placa, influentati de imaginea trupei Simplu, o trupa dance formata exclusiv din dansatori.

Dar Smiley este unul dintre cei mai carismatici si talentati cantareti romani si trebuie sa-l vezi live ca sa intelegi de ce spun asta!

Aseara am fost in Tribute, un club dedicat concertelor live (in special rock) curios sa vad impactul unui artist pop la un public obisnuit cu Vama, Directia 5, Urma, Byron. Pretul biletului a fost de 50 RON dar jur ca banii au meritat experienta live de 20 de melodii (2 coveruri, 3 coveruri din istoria Simplu si piese de pe cele doua albume solo lansate pana acum).

picture-234Artisul a mixat momentele pop-rock cu balade pop sensibile si hiturile lui R&B-hiphop (colaborarile cu Uzzy, Cheloo, Don Baxter, Grasu XXL, Pasha Man).

Au fost peste 2 ore de show, in care calculam si pauza de 10 minute intre cele doua sesiuni.

Incerc sa va explic cat de frumos a fost si imi dau seama ca… nimic nu poate exprima experienta live traita in club! Trebuie sa mergeti sa-l vedeti pe Smiley cu bandul live, va promit ca va veti indragosti si va veti sterge toate prejudecatile pe care le aveti despre solistul SIMPLU!

Iar personal il sustin cu tot sufletul, sperand ca pariul pe care l-am facut acum 3 ani se va adeveri.

Foto: iConcert.ro