Sunt în juriul la Gala Premiilor în Educatie 2010

Și anul acesta am fost chemat să jurizez elevi și școli românești de excepție pentru Gala Premiilor în Educație. Am fost onorat de invitație, sper să pot pune și eu umărul la conturarea unei elite naționale, mai ales că elita nu se descoperă de pe o zi pe alta ci se crește, începând cu primii ani de școală!

Anul trecut am trăit o experiență extraordinară aflându-mă alături de oameni valoroși, cu experiență cât toată viața mea, pasionați.

Sute de școli, licee și universități și mii de elevi, studenți și profesori se pot înscrie și anul acesta pentru premiile oferite de Gală.

logo-gala-premiilor

Gala Premiilor in Educatie urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

In concurs se pot inscrie persoane fizice (elevi, studenti, educatori, invatatori, profesori preuniversitari si universitari, cercetatori, bibliotecari), organizatii neguvernamentale si institutii de invatamant de stat sau private.

juriul-gala-premiilor

Vezi lista completă a juriului aici.