Gala Premiilor în Educatie – articol pe 9 A.M.

Week-end-ul viitor voi face parte din juriul Galei Premiilor în Educație.

Citește articolul de pe 9 A.M. despre această inițiativă pentru promovarea tinerilor din România

* Intre membrii juriului exista personalitati cu notorietate, din diverse domenii si chiar personalitati ale culturii media cum este Florin Grozea din Trupa Hi-Q sau Mihai Gainusa. Cum i-ati convins pe acestia sa faca parte din juriul evenimentului?

Pentru noi este o mare onoare si o mare bucurie in acelasi timp ca oameni atat de importanti pentru societatea romaneasca au ales sa se alature demersurilor noastre. A fost o recunoastere in plus ca valorile noastre sunt impartasite. Ne-am dorit ca in juriu sa avem reprezentate toate categoriile implicate in domeniul educatiei si preocupate de acesta: jurnalisti, profesori, reprezentanti si studentilor, companii cu programe de CSR in domeniul educational dar si reprezentanti ai unor organizatii neguvernamentale. Avem acum 42 de membri in juriu, ei sunt impartiti in categorii iar numarul acestora speram sa garanteze obiectivitatea evaluarilor.

Am dezvoltat impreuna cu juriul grile foarte amanuntite si serioase de jurizare tocmai pentru ca valorile pe care noi le cautam si vrem sa le scoatem la lumina nu sunt atat de usor cuantificabile: nu vom premia note sau numar de medalii ci vom pune mare accent pe implicare sociala, dezvoltare de programe inovative, interactivitate si asa mai departe.

Mai multe detalii pe www.premiileineducatie.ro

Citește tot articolul la adresa http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/138476/Gala-Premiilor-in-Educatie-lectie-despre-o-Romanie-cu-oameni-valorosi.html