Gura Humorului

Mi-a plăcut mult la Gura Humorului, în ciuda frigului caracteristic zonei :-)

Mi-au plăcut ciorba rădăuțeană și zâmbetele oamenilor. Moldovenii sunt români calzi, chiar și în vremuri reci.

Mi-a plăcut sunetul pe scenă, poate și datorită noului nostru toboșar care a venit cu un suflu nou și cu o energie nouă. Și ne simțim bine să cântăm a 4345-a oară “Un minut” și totuși să sune fresh, să sune altfel dar fără să-și piardă din frumusețe…

Mă întreba cineva zilele trecute cum vizualizez pozitiv trupa noastră. I-am răspuns că vreau atmosfera aia relaxată în care mi-e drag fiecare om din echipa noastră și din mixul acesta de prietenie și respect se nasc lucruri frumoase – melodii, concerte, energii.

Și simțeam energia asta aseară pe scenă, și transmiteam astfel celor din public bucuria noastră de a fi împreună și de a cânta o muzică pe care o iubim din tot sufletul… deși am repetat-o și am cântat-o până la uzură de atâția ani… Dar nu poți să te uzezi când spui ’azi sunt fericit pentru că știu că sunt iubit’ și simți asta cu întreaga ta ființă. Nu poți să te plictisești să spui ’lumea mea e vrăjită de tine’ sau ’timpul s-a oprit, e-o nebunie cum ne-am întâlnit’ când aceste cuvinte îți sună firesc.

Pentru că vorbele mi se aliniază cu inima când versurile scrise de noi lovesc aerul puternic dar curat al fericirii.

hi-q-la-gura-humorului

Foto: Artistul.ro