Înnebuniti de Hi-Q (recenzie concert Obsession Cluj Napoca)

Din când în când descoperim pe internet câte un articol care șterge orice supărare și ne umple de fericire sufletele.

Pe Veșnic Visător am găsit acest articol:

Ultimul bal al bobocilor clujeni din acest an a avut invitaţi de marcă. Organizatorii au reuşit să aducă pe scena clubului Obsession una dintre cele mai longevive trupe autohtone, Hi-Q.

După ce vedetele au urcat pe scenă, nimeni nu a mai stat jos întreaga noapte. La apariţia celor trei braşoveni, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea, studenţii prezenţi la eveniment au uitat complet de oboseală şi au cântat fiecare vers din hiturile trupei. Aflaţi în culmea extazului, tinerii au dansat împreună cu Hi-Q şi band-ul acestora, au ridicat mâinile în aer şi au sărit încontinuu, încât îmi creau impresia că vor să iasă prin tavanul clădirii ca să poată să ajungă la nori.

Vocile celor trei interpreţi aproape că nu se mai auzeau când fanii au început să cânte cu aceştia, fără ca cineva să le dea un imbold, aşa cum se întâmplă la cele mai multe spectacole. Cei care au avut norocul să prindă un loc în faţa scenei au avut şi ocazia să o îmbrăţişeze pe Dana Nălbaru.

Componenţii trupei Hi-Q erau priviţi, de către cei prezenţi la concert, ca nişte zei coborâţi din văzduh şi doar ei au avut capacitatea de a capta atenţia tuturor. Spre sfârşitul concertului, Mihai Sturzu a făcut un apel către cei prezenţi emoţionând publicul şi nu numai. Danei Nălbaru i-au dat lacrimile când l-a auzit pe colegul ei de trupă rugându-i pe toţi ceilalţi să facă orice vor ei în perioada de studenţie, mai puţin următoarele două lucruri: să nu consume niciodată droguri şi să nu facă sex neprotejaţi.

În jurul orei 3 dimineaţa, după o oră şi jumătate de concert 100% live, artiştii, acum transpiraţi leoarcă, le-au mulţumit clujenilor şi le-au mărturisit că s-au simţit extraordinar alături de ei. La finalul concertului, în semn de mulţumire şi respect, trupa a primit ropote de aplauze din partea tuturor.

A fost un concert pe cinste, cum nici o altă trupă din România nu reuşeşte să realizeze. Dacă ai vreodată oportunitatea de a merge la vreun concert de-al lor, nu rata ocazia. Merită!