MOBILE: Samsung Galaxy S III in România

Samsung Galaxy S3

Ieri s-a lansat oficial noul S III – vârful de lance al celui mai de succes brand de smartphone-uri din lume. Acum câteva minute citeamVodafone deja l-a anunțat în ofertă pentru luna viitoare. Probabil și Orange va face la fel, în scurt timp.

Sunt bucuros să văd că România, altă dată la luni și ani distanță de restul lumii civilizate este în 2012 în pas cu trend-urile în muzică, cultură, tehnologie. Am suferit mult timp că nu puteam avea acces la magazinele iTunes, la telefoanele mobile noi, la CD-uri și seriale din State. Între timp multe dintre ele s-au rezolvat firesc și legal, altele s-au rezolvat prin piraterie [vezi Vplay și torente].

Sunt sigur că și pirateria va scădea cu timpul, pe măsură ce puterea de cumpărare a românului va crește. Dacă ai 600-800 euro să-ți iei iPad și Galaxy S II atunci ai bani să-ți permiți și un MP3 la 1 euro sau un film la 3 euro.

Revenind la S III – sunt foarte mulțumit de smartphone-ul S II pe care îl am de un an și abia aștept să-l testez și pe fratele lui mai mare.

Citiți la Radu mai multe despre acest nou Galaxy.