Muzica gratis de pe YouTube

ONLINE: Youtify – muzica gratis de pe YouTube

Toată lumea vrea muzica gratis pe Internet, dar nu e atât de ușor să găsești exact ceea ce vrei. Iată o nouă soluție: Youtify!

Muzica gratis de pe YouTube

Youtify este un mix între YouTube și Spotify pentru utilizatorii care vor muzica gratis pe Internet dar nu au acces la serviciul suedez. Și cum sunt multe țări unde Spotify încă nu a ajuns [inclusiv România, că noi suntem ultimii când e vorba de servicii online legale] acest site poate fi o alternativă bună pentru noi.

YouTube este destinația preferată pentru muzica gratuită, iar Youtify folosește muzica de pe celebrul site dar de asemenea și de pe SoundCloud [serviciu dedicat DJ-ilor și artiștilor despre care v-am povestit aici] și Official.fm [o alternativă ReverbNation dedicată tot artiștilor independenți]. Căutarea merge ușor iar rezultatele sunt relevante. Datorită accesului la cele trei mari site-uri ai destule resurse pentru a-ți crea o listă [un playlist] cu muzica preferată.

Youtify screen

Dacă nu ai inspirație pe moment poți intra în pagina de Liste Populare de Youtify unde vei găsi sute de playliste realizate de utilizatorii site-ului. Este important să-ți faci cont pentru ca site-ul să-ți salveze listele dar și gusturile muzicale. Aceste informații [bazate pe căutările tale] vor fi folosite pentru secțiunea Liste Recomandate.

Muzica gratis vs Muzica pe bani

Youtify nu arată extraordinar dar funcționează bine și e gratuit. Desigur Deezer și Zonga sunt servicii mult mai bine puse la punct, dar trebuie să plătești un abonament lunar pentru ele. Niște bănuți care merită sau nu merită diferența de calitate, vei hotărî doar tu!

Alternative pentru muzica gratuita sunt chiar site-urile pe care Youtify le scanează: YouTube, SoundCloud, Official.fm dar și MixCloud.com și BandCamp.com. Pentru cei care iubesc muzica electronică și mixurile de DJ există Beatport.com

Citește și recenziile pe care le-am făcut pentru cele două servicii care sunt susținute în România de Orange și Vodafone:

Deezer – în sfârșit în România
Zonga s-a lansat oficial în parteneriat cu Vodafone.

Via WebDistorsion