Florin Grozea oficial 2012

CONCURS: Câștigă 5 premii Hit Yourself pentru un articol pe blog

Blogal Initiative a lui Chinezu a pornit pe 20 Mai o campanie pentru bloggeri: Susține pasiunea! Asta pentru că bloggerii au multe pasiuni și e bine să le aflăm și noi, nu-i așa?

banner Hit Yourself campanie

Campania “Hit Yourself” se încheie pe 26 Mai așa că… intrați în concurs! Pentru cei mai inspirați dintre voi avem 5 premii “Hit Yourself” care conțin fiecare o carte cu autograf, două CD-uri și un tricou.

Eu zic că e simplu de câștigat: scrie un articol în care să vorbești despre pasiunea ta și pune un link către pagina www.floringrozea.com/cartea-hit-yourself

Chinezu a sintetizat pe blogul lui principalele motive pentru care trebuie să participi la concurs, iar eu sunt de acord cu el:

Motivul 1. Florin este foarte atent la ce scrie lumea despre el şi vă va fi, într-un fel sau altul, recunoscător, chiar dacă aceasta înseamnă că doar o să vă ţină minte :))

Motivul 2. Vă anunţaţi că sunsţineţi, măcar principial, o carte scrisă de un artist român despre artişti români. Mi-e greu să vă spun în doar câteva cuvinte (ca să nu schimb focusul postării, nu de alta) cât este de important că se întâmplă aşa ceva, deci nu o voi face.

Motivul 3. Vă arătaţi că sunteţi deschişi către ce se întâmplă în lume. Da, ştiu, ar merita o postare separată acest enunţ mic, firav şi pricăjit, dar care conţine în sine o adevărată lecţie de viaţă. Din fericire, unii ştiu despre ce vorbesc acilea

Motivul 4. Premiile de care vă spuneam.

Motivul 5. Punctele pe care le acumulaţi în Campiontul Naţional de Blogging şi pe care le puteţi folosi pentru achiziţionarea de produse din Gift Shop.

Așadar vă invit la concurs! Succes!

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul complet aici.