POLIROM Hit Yourself

Am lansat cartea Hit Yourself!

Comunicatul de presă oficial:

Miercuri, 29 mai, de la ora 12.00, la Scena Arena (Pavilionul C3) din cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, Bucureşti) va avea loc lansarea oficială a primei cărţi inspiraţionale din muzica românească, “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”, semnată de artistul Florin Grozea şi apărută recent la Editura Polirom.

Alături de autor vor fi Mihai Găinuşă (celebrul om de radio), Dan Popi (directorul celei mai mari case de discuri din România) şi Marian Soci (expert artişti şi repertoriu internaţional).

“Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”, cu o prefaţă semnată de Mihai Găinuşă, conţine 100 de idei şi sfaturi inspirate din poveştile de succes ale artiştilor români peste hotare. Cartea aduce un suflu nou şi provoacă cititorul, prin poveşti adevărate, dar şi prin sfaturile unuia dintre cei mai îndrăgiţi artişti să inoveze, să îşi pună pe portativ creativitatea şi să găsească cheia succesului. Urmaţi aceste sfaturi şi în scurt timp, dintrun artist independent cu resurse financiare limitate, puteţi deveni un autor de hituri sau un star internaţional.

“Hit Yourself” se adresează atît profesioniştilor din industriile creative, cît şi celor care sînt pasionaţi de domeniul muzicii sau doar curioşi să cunoască artistul din backstage.

„El însuşi un artist de succes, Florin Grozea îşi deschide ghiozdanul cu idei şi secrete astfel încât cititorii să se servească direct de la sursă. Vei citi prima carte inspiraţională despre muzica românească şi vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea îţi vor da motive să fii mândru (poate pentru prima dată?) de artiştii noştri. O carte necesară oricărui tânăr care lucrează într-o industrie creativă, dar şi o lectură provocatoare pentru cei care vor să afle secretele din spatele succesului internaţional. (Mihai Găinuşă)

Carte recomandată şi eveniment susţinut de Kiss FM.

Florin Grozea, compozitor, producător muzical, prezentator TV şi antreprenor online, unul dintre cei mai apreciaţi artişti români şi fondatorul cunoscutei trupe Hi-Q. Mai multe informaţii pe site-ul http://www.floringrozea.com/ 

Cartea este acum disponibilă şi în ediţie digitală, varianta în limba română şi în limba engleză, aici. Mai multe detalii despre carte: https://www.facebook.com/100ideasBook