Mihai Sturzu

Mihai Sturzu de la Hi-Q – noul presedinte TSD

O veste caldă și surprinzătoare pentru unii: Mihai Sturzu va fi noul președinte al TSD – cea mai mare organizație de tineret din România!

Deși nu înțeleg de ce vă mai mirați, v-am spus și în toamnă [la alegerile parlamentare], și în alte ocazii [aici și aici, de exemplu] că Mihai face ceea ce promite și este ceea ce vrea el.

Prietenul meu ne arată din nou că niciun vis nu e prea mare pentru cei care cred în steaua lor. Un model pentru toți tinerii din România. Felicitări artistului, pilotului și deputatului Mihai Sturzu!

Mihai Sturzu

“Congresul Organizaţie de tineret (TSD) va fi la Braşov. De altfel, candidaţii au hotărât să meargă împreună, în echipă. Ăsta e un lucur foarte bun – fiecare pe funcţia pe care au discutat-o. Important pentru organizaţia de tineret e să fie în continuare pepiniera pentru partidul mare, aşa cum a fost în alte vremuri, şi să fie sprijinul principal pentru campania electorală”, a declarat, vineri, preşedintele PSD, Victor Ponta, după şedinţa CExN al PSD, convocată la Mamaia.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că cei trei candidaţi la preşedinţia TSD şi-au împărţit funcţiile, urmând ca la Congres să candideze în echipă, astfel: Mihai Sturzu – preşedinte, Ioana Pop – preşedinte executiv şi Gabriel Petrea (coordonator TSD Bucureşti, viceprimar al Sectorului 6, n.r.)- secretar general.

Via http://www.realitatea.net/noua-conducere-a-tsd-sturzu-presedinte-pop-executiv-petrea-secretar-general_1259327.html#ixzz2dSycxKwL