Partial

Filmam prima editie In Tara Minunilor

Mâine filmăm prima ediție a noii noastre emisiuni “În Țara Minunilor”.

Cred că este emisiunea noastră cu cea mai mare desfășurare de forțe deși, în același timp, cu cei mai puțini oameni implicați. Dar niște oameni foarte sufletiști care vor să demonstreze că se poate face această emisiune…

“În Țara Minunilor” este o emisiune de divertisment în care vă prezentăm povești de viață care sunt prezentate într-un mod pozitiv, relaxat, amuzant, fără patetism. O emisiune ca noi.

Partial

O emisiune ca muzica noastră. O emisiune care vorbește despre prietenie, iubire, suflet. Despre inspirație și modele pozitive. Despre zâmbete.

Am scris acest articol pentru a ridica și mai mult ștacheta pe care ne-o punem singuri! Am scris acest articol ca o promisiune de la mine pentru mine, înainte cu câteva ore de începutul acestei aventuri.

Vă reamintesc că trupa Hi-Q a dat lovitura întâi în televiziune, acum 13 ani la Antena1, cu “Totul va fi bine”. Emisiunea a fost transmisă de la Costinești, apoi din București, apoi de la Azuga și fost lider de audiență la fiecare ediție. Între timp am făcut emisiuni în toate trusturile românești ca în 2013 să găsim un loc potrivit ideilor noastre pozitive [non-tabloide, non-spectaculoase, non-apasă-aici-vei-leșina-de-frică] la TVR.

Întreaga fotografie o voi dezvălui săptămâna viitoare :-) am făcut o ședință foto care o să vă placă mult!