Samsung Galaxy S5

MOBILE: Samsung Galaxy S5 în România – zvonuri și bârfe

Ca fan al gadget-urilor și în special al telefoanelor cu Android, este acea perioadă a anului în care aștept cu nerăbdare lansarea Samsung Galaxy S5 în România!

Galaxy S

Care sunt informațiile care se știu despre acest nou model smartphone?

Ce se știe despre Samsung Galaxy S5?

Este sigur că noul model de telefon de la producătorul sud corean va fi lansat în prima jumătate a anului 2014. Samsung și-a făcut o tradiție să lanseze modele noi Galaxy în această perioadă, o dată pe an. Iată ce spune VP Samsung Mobile:

Lee Young Hee, vice-președinte executiv pentru divizia de mobile, a confirmat zvonurile apărute acum puțină vreme, cum că Galaxy S5 va fi lansat în perioada în care se desfășoară MWC 2014. Practic evenimentul dedicat va fi ținut după terminarea târgului, undeva în martie sau Aprilie. Tot atunci producătorul va lansa o nouă versiune de Galaxy Gear, mai subțire, mai elegant și mai performant. Samsung Galaxy S5 va fi diferit de Galaxy S4 din punct de vedere al design-ului și va veni cu o altă carcasă decât acesta.

Via PlayTech.ro

Ce se zvonește despre Samsung Galaxy S5?

Nu se știu multe lucruri despre specificațiile tehnice dar se vorbește despre câteva îmbunătățiri ale smartphone-ului: recunoaștere a irisului, carcasă metalică, ecran 4K.

De asemenea se zvonește că va fi lansat o dată cu noul ceas inteligent Galaxy Gear 2, care va putea fi sincronizat cu S5. Vă amintesc că Galaxy Gear merge în acest moment doar cu phablet [telefon-tabletă] Galaxy Note 3.

Iată un concept de design:

Samsung Galaxy S5

Este interesant de aflat cine va fi primul care va oferi S5 în România: Orange, Vodafone, Cosmote?