ONLINE: AUDIOSYS – Magazin echipamente audio profesionale pentru artisti/DJ

AV Audio Sys, una dintre cele mai vechi branduri din domeniul audio-video din România a relansat AudioSys.ro – magazin echipamente audio profesionale, instrumente muzicale, plăci de sunet, mixere DJ ș.a.m.d.

magazin echipamente audio profesionale

Îmi place mult grafica și organizarea acestui site, are un aspect aerisit și ușor de folosit. Am cumpărat de la ei ani la rând, dar cumpăr și de pe alte magazine online de echipamente audio-video și de fiecare dată apreciez când mi se oferă soluții complete într-un mod cât mai simplu.

Pe lângă secțiunea de oferte speciale din mijlocul paginii principale AudioSys.ro mi-au sărit în ochi două butoane istețe: Top 10 Produse Căutate și Music Startup Kit.

Cei de la AV Audio Sys știu că oferirea a mii de produse nu este de ajuns pentru a convinge cumpărătorul! Cumpărătorul [audiofil amator sau artist profesionist] are nevoie de filtrări, iar acest magazin echipamente audio profesionale oferă foarte multe metode de filtrare: după preț, după tipul produsului, după tipul conexiunii și modelul de computer, după marcă dar și [aici aplaud ideea lor] cele mai populare produse! Un fel de Google Search în baza de date a magazinului :-)

Magazinul are produse de calitate înaltă pentru pasionații de muzică, pentru artiști și producători muzicali, pentru DJ. Am găsit inclusiv software de mixaj și doze de platan!

Magazin echipamente audio profesionale + Software profesional

Avid Pro Tools

Ca să fie clar: pe AudioSYS.ro găsiți echipamente și instrumente muzicale dar și software de produs muzică și plugin-uri importante [citește aici un articol pe acest subiect “Top 10 cele mai bune programe pentru muzică”].

Inclusiv Pro Tools, Waves, Ableton Live și Propellerhead.

Recomand acest magazin echipamente audio profesionale pentru numărul mare de produse de calitate, ușurința folosirii filtrelor și pentru seriozitatea echipei din spatele site-ului. Lucrez cu ei de peste 12 ani și singurul lucru pe care îl puteam reproșa era site-ul greoi. De astăzi îi laud pe toată linia :-)