BLOG: Oracol de călător – articol de Ana-Maria Caia

Ana este celebră pentru formatele TV de turism, blogul superb și pentru producerea frumoasei emisiuni Hi-Q “În Țara Minunilor” :-) Ea este una dintre câștigurile mele nete după ce am tras linie anului trecut, așa cum am zis-o clar chiar într-un articol dedicat.

Dacă nu sunteți abonați la blogul ei dedicat călătorilor și călătoriilor este momentul să o faceți acum: www.caia.ro

Astăzi Ana a publicat un articol intitulat “Oracol de călător” în care dezvălui câteva lucruri pe care probabil nu le știați despre mine… De exemplu că aleg deseori un mall în dauna unui muzeu, am recunoscut spășit. Sau că aleg destinațiile gândindu-mă mai mult la ce voi gusta acolo! Un fel hedonism.

Poate am fost prea sincer de data asta, dar poate tocmai d-aia vă invit să citiți acest articol.

Hi-Q cu Jackie Chan

Am făcut un chestionar pe care vă rog să îl completaţi şi voi, dacă vă amuză. E ca un oracol, numai că nu e despre cine cu cine se pupă, ci cine cu cine călătoreşte şi lucruri de felul ăsta. Eu îl tot dau prietenilor mei călători înverşunaţi.

Primul care l-a completat a fost Răzvan Marc. Au urmat Petre Fumuru şi alţi călători.

Astăzi cu răspunsuri vine Florin Grozea, care a cântat “Gaşca mea” vreme de 10 ani, cu formaţia Hi-Q (longevivă de altfel, pe piaţă din 1996), a scris o carte despre industria muzicală, a făcut site-uri, a prezentat emisiuni care au spart în audienţe şi-a călătorit în jurul lumii cu două opriri în Afganistan. Recent a deschis Hit Yourself Consulting – agenție digitală dedicată industriei muzicale. Am lucrat împreună sezonul trecut de televiziune şi am descoperit un profesionist fără cusur, un om bun şi muncitor şi un prieten.

Enjoy!

Tot articolul aici.