CONCURS: Bună dimineața, te iubesc, cafea

Hai să mai câștigăm ceva pe blog care să ne ajute să zicem mai frumos Bună Dimineața: un expressor tare de tot de la The Coffee Shop!

Îmi place să organizez concursuri pe blog, mai ales în acest an în care împlinesc 8 ani de blogging. Opt ani pentru care vă mulțumesc încă o dată!

Multă lume îmi spune că se trezește și cântă “bună dimineața, te iubesc”. Mai ascultăm o dată melodia frumoasă ca să avem o zi bună, apoi trecem la concursul The Coffee Shop.

Bună Dimineața

Mă bucur că am reușit să mai introducem o expresie în folclorul românesc, mai ales că s-au împlinit 7 ani de la lansarea hitului Hi-Q “Bună Dimineața”. [Îți vine să crezi că au trecut atâția ani?]

Hai să trecem acum la concurs…

O zi frumoasă începe cu o cafea bună. Fie că e o cafea mică și tare, fie că e un cappuccino sau un latte machiatto fără cofeină.

The Coffee Shop are trei cafenele în București unde poți servi numeroase cafele de calitate [peste 35 de specialitati de cafea Alfredo Super Bar, Cafes Richard Perle Noire, Origine Pura Columbia Supremo sau Massaya], ceaiuri fine, prăjituri din cea mai bună ciocolată de la Cacao Barry:

The Coffee Shop – Mosilor nr 221;
The Coffee Shop – Academiei nr 2;
The Coffee Shop – Vladoianu nr 2-4;

Luna aceasta The Coffee Shop deschide un nouă locație! Mai multe detalii pe pagina lor Facebook.

Bună dimineața

CONCURS

Scrie un comentariu despre cea mai frumoasă dimineață din viața ta de până acum – cu cine erai, ce s-a întâmplat în acea zi, cum a început ziua. O poveste despre zâmbete, soare și viață. Lasă-te dus de val și impresionează-mă!

Cel mai frumos comentariu va câștiga un expressor Cafes Richard (19 bari presiune) și 24 de rezerve.

Expressor The Coffee Shop

Comentariile sunt deschise până pe 30 martie 2014. Pe 31 martie voi anunța câștigătorul aici, pe blog.

Succes tuturor și nu uitați: spuneți la începutul fiecărei zi Bună Dimineața, Te Iubesc!

LATER EDIT: Irina și cafeaua ei din luna de miere a câștigat acest premiu!!!