OFFLINE: Sunt speaker la PR Forum 2014

Miercuri și joi, 26-27 martie, Evensys vă invită la JW Marriott Hotel pentru cel mai tare eveniment românesc dedicat Relațiilor Publice – PR Forum 2014.

Cristian Manafu:

Pe 26 si 27 martie, Evensys organizeaza la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a 8-a editie a PR Forum, cea mai veche si mai mare conferinta de comunicare si relatii publice din Romania. Evenimentul include si PR Academy, o platforma de workshop-uri intensive dedicate comunicatorilor.

Anul acesta, mai mult ca oricand, ne-am pregatit cu tot ce este mai nou si mai important pentru companiile si agentiile active in PR – indiferent ca vorbim de Brand, Internal sau External Communication. Este o editie pe care cei din companiile mari nu trebuie sa o rateze.

PR Forum 2014 speaker internationali

Eu voi vorbi în prima zi, în cadrul secțiunii VIRAL PR de la 14:30. Abia aștept să povestesc noutățile legate de strategia online din domeniul industriei muzicale, informații și statistici adunat în scurtul timp de când am pornit propria agenție digitală – Hit Yourself Consulting.

A doua zi de PR Forum 2014 este dedicată workshop-urilor și stă sub semnul PR Academy.

PR Forum 2014 speakeri

Voi fi două zile foarte interesante și recomand tuturor celor implicați în PR, publicitate și marketing să vină la PR Forum 2014.