VIDEOCLIP: PSY + Snoop Dogg – Hangover

Uite că s-a găsit cuplul perfect în muzica dance internațională: PSY & Snoop Dogg! PSY Snoop Dogg Hangover Pe bune, cum nu s-a gândit nimeni la această combinație fatală înainte de acest “Hangover”? E duoul perfect, total diliu, nebunache, exploziv!

Spre deosebire de alte single-uri ale lui PSY după celebrul “Gangnam style” [care este primul videoclip care a depășit 2 miliarde de vizualizări pe YouTube] acest “Hangout” are o producție excelentă, la nivelul producțiilor dance care se poartă acum. Aș îndrăzi chiar să spun că se inspiră din alt hit viral de pe YouTube – Bauuer “Harlem Shake”.

Între timp stilul Acid Trap a intrat în main-stream cu ajutorul artiștilor și hiturilor pop precum Katy Perry “Dark Horse” sau DJ Fresh vs Diplo “Earthquake” sau DJ Snake & Lil John “Turn down for what”.

Și ca să continui comparațiile cu “Gangnam style” și “Harlem Shake” vreau să spun că acest nou single are mai multe cuvinte în limba engleză, astfel deschizând drumul către piața anglo-saxonă, nu doar în piața asiatică [unde PSY este un megastar chiar înainte de febra Gangnam]. Noul single PSY & Snoop Dogg “Hangover” este un mix de sound-uri asiatice, americane [rap-ul lui Snoop] și europene [sound-ul acid trap], o combinație kitchoasă dar interesantă care va atrage atenția ușor.

Câteva cuvinte despre videoclip: efectele speciale din “Hangover” arată că acest single este important pentru PSY, nu este doar o melodie aruncată pe Internet ci un track cu ambiții mari. Observați outfit-urile care se schimbă între cadre, locațiile bine alese, acțiunea care se întâmplă în paralel cu strâmbăturile celor doi artiști. Nu este un videoclip ieftin, dar artistul sud-coreean are de unde investi: doar din difuzările “Gangnam style” pe YouTube a încasat peste 20 de milioane de dolari!

[Tweet “PSY tocmai a lansat un nou hit pentru cluburi, poate chiar un nou hit al anului”]

Ați văzut videoclipul? Pregătiți-vă pentru ceva foarte dur și kitchos:

La noi Acid Trap de calitate face Șuie Paparude în noul lor single “Secretul caracatiței” și Quba “Hai că se poate”. Voi știți pe alții?