Best of 2006>>>Muzica straina

Topul este unul subiectiv, desigur. Astept si alte propuneri!

Cea mai buna piesa: “Cry, Baby Cry” – Santana feat. Sean Paul si Joss Stone
Din primul moment cand am ascultat aceasta melodie pe albumul lui Santana (apropo, sunt fan Carlos Santana) am stiut ca e piesa mea preferata! Pop latino, cu influente Jamaica/Raggae/DanceHall si refren R&B, balans, versuri frumoase, solista interpreteaza impecabil. Simplu dar dulce, “de corazon”! Best!

Cea mai buna piesa, interpret: “So Sick” – Ne-Yo
Nu prea stie romanul piesa asta pentru ca la noi a avut succes mediocru, dar la americani a fost mega-hit!! Textul este atat de simplu si de romantic, interpretarea gen Michael Jackson e superba, sound-ul este zid! Si ma leaga niste amintiri atat de placute!

Cea mai buna piesa, interpreta: “Since U Been Gone” – Kelly Clarkson
Frumoasa linie melodica, orchestratie gen balada rock, interpretare foarte buna. Nu ma pot satura de piesa! Clipul este de asemenea OK, tipic pentru problemele de familie ale americanilor. Produsa de maestrul Max Martin, of course!

Cel mai bun album: “I’m Not Dead” – Pink
Pink nu e deloc una dintre preferatele mele nici cand e vorba de cantat, nici din punctul de vedere al imaginii. Dar albumul este foarte bine produs si are multe piese foarte bune! Aproape toate melodiile mi-au placut, surprinzator! Iar albumul este unul care, dupa aproape un an de la prima ascultare, in ascult cu placere si acum, fara sa ma fi plictisit!

Cea mai mare surpriza: revenirea in topuri al producatorului Timbaland
Timbaland a facut revolutie in muzica hiphop/R&B acum cativa ani, dar aparitia echipei Neptunes m-a facut sa cred ca era lui Timbaland a apus! Dimpotriva: artistul a produs aproape simultan doua albume de succes mondial “FutureSex/LoveSounds” Justin Timberlake si “Loose” Nelly Furtado. Pe single-urile de lansare el este prezent chiar la refrene!

Ce vi s-a parut mai important in muzica anului 2006? Ce v-a placut?

“Cry, Baby Cry” – Santana feat. Sean Paul si Joss Stone

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].