G.I. Joe și Madonna

Am fost la film în timpul concertului Madonna și nu-mi pare rău.

Nu pentru că nu o respect pe Madonna, să nu se înțeleagă greșit. Artista este poate ultima din seria de megastaruri Prince, Michael Jackson, George Michael. Și a reușit mereu să se redefinească ceea ce, credeți-mă pe cuvânt, este cel mai greu… Plus că iubesc Frozen iar Nobody‘s perfect îmi amintește de o fată pe care am iubit-o de mult.

Dar mi-era silă de înghesuiala și noroiul praful de la concertele din București. Mi-era silă de cozile și dezorganizarea noastră. De străzile blocate pentru că… nimeni nu se aștepta la 40 mii de spectatori :-(

campanie-cobra-ataca

Așa că am fost la film.

G.I. Joe este un film de acțiune cu efecte speciale spectaculoase și dialoguri simpatice. Ceva în seria Iron Man + Heroes + Transformers. Un film cu o acțiune destul de previzibilă dar cu actori și scene care merită toți banii (biletului la cinema).

Cei de la Multiplex Mall Vitan au și un concurs de jocuri cu Wii dedicat acestui film.

Vezi detalii mai jos:

In premiera absoluta in Romania, Hollywood Multiplex organizeaza o competitie onscreen de jocuri Wii.

In perioada 28 august – 28 septembrie 2009 spectatorii Hollywood Multiplex sunt invitati – dupa ce au vazut filmul G.I. JOE: Ascensiunea Cobrei – sa intre pe www.hmultiplex.ro/concurs/batalia, sa-si inregistreze datele si sa-si descrie – intr-un mod cat mai creativ – aptitudinile de lupta!
Despre ce este vorba?
Despre o declaratie originala prin care sa demonstreze ca merita si ca isi doresc sa lupte pentru G.I.JOE!
Miza?
Sansa de a merge in finala, unde lupta pentru energizante Burn sau o consola Wii Nintendo!

Campania organizata de Hollywood Multiplex si Burn este menita sa ii ofere spectatorului G.I JOE o experienta care sa continue senzatiile tari traite in timpul filmului, sa prelungeasca energia indusa de actiunea eroilor preferati si sa promoveze ideea de antrenament si in viata de zi cu zi.