Noul Hi-Q are acum de doua ori mai multe voci feminine! SATISFACTIA E GARANTATA!

Comunicatul de presă oficial:

2 saptamani, 18 concurente invitate in platou, aproape 200 inscrise pe site, voci frumoase, buna dispozitie, prezenta scenica, juriu profesionist, surprize placute, o trupa de succes. “Buna dimineata, te succes” a ajuns la final.

Hi-Q au ales marti cele doua voci pe care le-au cautat prin intermediul emisiunii Neata cu Razvan si Dani. Castigatoarele – Viky si Georgiana – au primit ieri dimineata cate o cheie de la sala de repetitii Hi-Q, iar de astazi au inceput repetitiile cu band-ul. In cursul acestei saptamani ele vor semna un contract cu casa de discuri Cat Music, iar in cateva saptamani vor lansa impreuna cu Hi-Q un nou single.

Image and video hosting by TinyPic

“Dupa 14 ani suntem in alta etapa profesionala a carierei noastre. Doua voci se arata mai necesare si spectaculoase in formula de band live cu care cantam deja de cativa ani. Mihai si cu mine ne concentram acum asupra intereselor Hi-Q. Interesele trupei in acest moment tin strict de performanta”, spune Florin Grozea.

Mihai Sturzu continua “Florin a vorbit despre performanta, mie imi ramane derizoriul notiunii de performanta. :) In interiorul politicii Hi-Q, performanta este strans legata de atasament. Atasamentul fata de public, de gusturile si valorile acestuia, de evolutia inerenta a publicului, de pretentiile si asteptarile lui. Hi-Q are o istorie azi, pentru ca, in spate, publicul a avut o relatie cu Hi-Q, iar Hi-Q a avut o relatie cu publicul. Nu cititorii stabilesc istoria, ci popoarele. Eu las pe seama fanilor nostri toata istoria Hi-Q si, cumva, noile directii. Vom raspunde cu atasament, responsabilitate si performanta despre care a vorbit Florin.

Fiindca e musai sa ne facem reclama, am parafrazat un spot (sau mai multe) si anuntam: Noul Hi-Q are, acum, de doua ori mai multe voci feminine ! Satisfactia e garantata !”

Victoria Stanciu: are 21 de ani si s-a nascut in Botosani. A terminat Liceul de Arta din Botosani la sectia pian, fiind in acest moment studenta in Bucuresti.
Georgiana Moraru: este din Galati, are tot 21 de ani si a cantat in cateva proiecte muzicale. A terminat Scoala de Arte (Canto Muzica Usoara).

Hi-Q:
Trupa Hi-Q a fost fondata in Brasov in anul 1996 de Mihai Sturzu si Florin Grozea, pe atunci in liceu. Grupul a dat lovitura cu emisiunea ’Totul va fi bine’ Antena1 in vara anului 2000, continuand de atunci seria de emisiuni TV pana in 2006. In cei aproape 14 ani de activitate Hi-Q a lansat 7 albume, 20 de videoclipuri si 8 single-uri no.1 in Romania. ’Lose You’, prima melodie in engleză a trupei, a fost licentiata in 5 teritorii ajungand pana in Canada si America Latina.