NetCamp 2010: Prezint Pump Ads la Venture Connect!

Azi voi fi unul dintre cei 10 antreprenori online care prezintă un start-up în finala Venture Connect din cadrul NetCamp 2010.

Sper să fac valuri :-) cu ideea mea (atât ca tehnologie cât și ca prezentare propriu-zisă) și, desigur, să găsesc unul sau mai mulți investitori pentru această afacere. La prima ediție TJobs.ro – un site de joburi din Târgu Mureș – a fost ales pentru o finanțare de jumătate de milion de euro.

Să-mi țineți pumnii de la 8 A.M. până pe la 1 P.M.!

Let‘s make a hit together!

VentureConnect este un eveniment organizat in parteneriat cu firma de avocatura Biris Goran, care isi propune sa faciliteze contactul direct intre potentialii investitori interesati de domeniul online si antreprenorii care desfasoara proiecte de succes in aceasta zona.

Numarul start-upurilor online de pe piata locala a crescut considerabil in ultimii ani. Aceasta nisa a devenit din ce in ce mai atractiva pentru investitii majore. Cu toate acestea, foarte multi antreprenori care deruleaza proiecte pe internet esueaza in incercarea de a-si dezvolta afacererea pentru ca nu gasesc sau nu valorifica la timp oportunitatile de finantare.

VentureConnect este deci o ocazie unica pentru ca dezvoltatorii sa interactioneze cu nume mari de pe piata de investitii, sa afle bunele practici valabile in cazul unui joint venture si sa atraga capital pretios pentru propriul business.